Peiling: overlast door vuurwerk in Stadshagen?

maandag 30 november 2015
Peiling: overlast door vuurwerk in Stadshagen?

Bijna elke avond is er in de weken voorafgaand aan de jaarwisseling wel een knal in Stadshagen te horen. De één haalt zijn schouders erbij op, maar de ander vindt het verschrikkelijk. Het fenomeen vuurwerkoverlast is in Stadshagen groot, zo bleek al uit een fors aantal klachten na de vorige jaarwisseling. En ook dit jaar klagen Stadshagenaren bijna dagelijks op social media en via deze site over de soms flink harde knallen in de wijk.

Brede overlast?
De gemeente liet al een onderzoek uitvoeren in de wijk in een klein deel van Stadshagen en kwam tot de conclusie dat een meerderheid van de daar wonende bewoners overlast ervaart van zwaar vuurwerk buiten de jaarwisseling om. Hoe zit dat breed in de wijk? Hoe denken de lezers van StadshagenNieuws over de vuurwerkoverlast in de weken voorafgaand aan oud en nieuw? Valt het mee? Of is de overlast niet te harden?

Stem en reageer
carbidVul de peiling hieronder in: ‘ik ervaar overlast door vuurwerk’. Houd er rekening mee dat deze peiling gaat over de overlast nu, dus voorafgaand aan oud en nieuw. Reacties en ideeën kunt u kwijt in de comments op deze site of in de reacties op onze Facebook-pagina. Geef bijvoorbeeld aan waar jullie nu overlast ondervinden. Of in welk deel juist niet. En of er oplossingen zijn voor het spanningsveld tussen bewoners en vuurwerkgebruikers die nu al stiekem vuurwerk afsteken.

Ik ervaar overlast door vuurwerk

  • Ja, zelfs regelmatig (37%, 174 stemmen)
  • Nee, helemaal niet (23%, 109 stemmen)
  • Ja, zo nu en dan (21%, 101 stemmen)
  • Nee, slechts af en toe een knal (18%, 86 stemmen)

Aantal stemmen: 470

Laden ... Laden ...

 

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!