Geld voor verbeteren fietsroute Oude Wetering

zaterdag 13 februari 2016
Geld voor verbeteren fietsroute Oude Wetering

De provincie Overijssel heeft geld beschikbaar gesteld voor het verbeteren en herinrichten van de Oude Wetering in Stadshagen als fietspad. Dat blijkt uit een overzicht van investeringen van de provincie Overijssel in de verkeersveiligheid. De Oude Wetering zit vol scheuren en gaten en is nodig toe aan verbetering.

Kwart miljoen voor Oude Wetering
De provincie investeert bijna tien miljoen euro in het verbeteren van de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid. Daarvan wordt nu 240.000 euro beschikbaar gesteld voor de Oude Wetering. Wat er precies gaat veranderen aan de Oude Wetering is nog niet bekend.

Geen snelle aanpak
De gemeente wilde de Oude Wetering niet te snel aanpakken, omdat er naar verwachting nog veel bouwverkeer overheen moet rijden. Dat bleek uit vragen die StadshagenNieuws vorig jaar stelde. De gemeente vreest dat het nieuwe asfalt dan kapot gereden wordt. Een optimistische start van de aanpak van de Oude Wetering zou op z’n minst het najaar van 2016 zijn.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!