Bouw Strandhuis Milligerplas vertraagd

zondag 21 februari 2016
Bouw Strandhuis Milligerplas vertraagd

Ze hadden gehoopt voor de kerst al te beginnen met de bouw van het nieuwe Strandhuis aan de Milligerplas, maar door vertraging is dit niet gelukt. De tijdelijke units hebben vorig jaar al plaats gemaakt voor het nieuwe gebouw, waarvan binnenkort de bouw moet beginnen. De opening wordt door de vertraging verplaats van begin april naar begin mei 2016.

Update nieuwbouw
Op hun Facebookpagina brengen Harold en Ria Oosterlaar hun toekomstige bezoekers op de hoogte: “Wij horen via verschillende wegen dat er vragen leven wat betreft de voortgang van de nieuwbouw, heel begrijpelijk vinden ook wij, daar er nog niet gestart is met de bouwwerkzaamheden. In eerste instantie hadden wij gehoopt voor de Kerst te beginnen, dit is helaas niet gelukt. Er komt toch meer bij kijken dan wij van te voren hadden ingeschat. Wij verwachten dat er binnenkort toch daadwerkelijk gestart gaat worden. Het gevolg van deze vertraging is dat we in plaats van begin april nu begin mei weer operationeel zullen zijn met ons nieuwe bedrijf.”

 

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!