Hinder door wegwerkzaamheden Blaloweg-Hasselterweg

zaterdag 30 april 2016
Hinder door wegwerkzaamheden Blaloweg-Hasselterweg

Van maandag 2 mei tot en met dinsdag 3 mei vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de kruisingen Blaloweg-Rieteweg en Blaloweg-Hasselterweg. Door de werkzaamheden is de Hasselterweg op dinsdag 3 mei tussen de Westenholterallee en de Blaloweg geheel afgesloten. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

De bestaande verkeersregelsinstallatie (VRI) aan het kruispunt Blaloweg-Rieteweg wordt op maandag 2 mei omgebouwd. Op het kruispunt Blaloweg-Hasselterweg komen op dinsdag 3 mei een nieuwe rijbaanindeling, een nieuwe VRI-kast en nieuwe bekabeling. De werkzaamheden vinden in de meivakantie plaats om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken.

Gevolgen voor het verkeer
Op maandag 2 mei van 09.00 uur tot en met 16.00 uur is op het kruispunt Blaloweg-Rieteweg, vanwege de werkzaamheden aan de VRI, slechts één rijstrook per rijrichting beschikbaar voor het autoverkeer.

Door de werkzaamheden is de Blaloweg tussen de Russenweg en Rieteweg op dinsdag 3 mei van 09.00 tot 24.00 uur geheel afgesloten voor het verkeer. Tegelijkertijd is de Hasselterweg tussen de Blaloweg en Westenholterallee afgesloten. De omleidingsroute voor het autoverkeer op 3 mei loopt via de Westeholterallee, IJsselallee, Nieuwe Veerallee, Rieteweg en de Blaloweg.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!