BB-lopers houdt clinic voor StadshagenRun 2016

maandag 13 juni 2016
BB-lopers houdt clinic voor StadshagenRun 2016

Hardloopvereniging BB-lopers komt ter voorbereiding op de negende editie van de StadshagenRun met een hardloopclinic voor de 10 km. De vorige vier jaar konden hardlopers al bij de vereniging terecht voor een clinic ter voorbereiding van de Zwolse Halve marathon. Dit jaar heeft de hardloopvereniging een programma opgesteld richting de 10km StadshagenRun.

De Zwolse vereniging richt zich voornamelijk op de wat gevorderde lopers, die graag hun persoonlijk beste tijd willen verbeteren. Gedurende veertien weken krijgen de deelnemers een gevarieerd programma voorgeschoteld, waarin er ruimte is voor trainingen en testwedstrijden. “Wij verwachten dat de deelnemers al in staat zijn om de 10 kilometer onder de 50 minuten af te leggen. Daarnaast is het de bedoeling dat je drie keer in de week traint en de agenda het toelaat om op dinsdag met ons mee te trainen.” De trainingen staan onder leiding van BB-trainer Berthold Berger en hij krijgt daarbij ondersteuning van andere opgeleide trainers.

“Met onze manier van trainer kun je ontdekken wat hardlopen echt in kan houden. We gaan er vanuit dat alle deelnemers een persoonlijk record gaan neerzetten. We hebben dan ook een reputatie hoog te houden”, zegt trainer Berger. Op woensdagavond 22 juni organiseert BB-lopers na aanmelding een informatieavond, die om 20.00 uur start bij Pistache te Zwolle. Kosten voor de clinic bedragen 60 euro en de eerste training staat gepland voor dinsdag 5 juli 2016. Voor meer informatie zie www.bblopers.nl/clinic.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!