Omleidingen wegens onderhoud Mastenbroekerallee

zondag 3 juli 2016
Omleidingen wegens onderhoud Mastenbroekerallee

Vanaf maandag 4 juli is de gemeente Zwolle twee weken lang bezig met groot wegonderhoud aan de Mastenbroekerallee in Stadshagen. Tussen de Werkerlaan en Klokkengieterlaan komt een nieuwe asfaltlaag en bovendien wordt de rotonde Werkerlaan-Mastenbroekerallee flink onder handen genomen.

Verkeersmaatregelen
Van 4 juli tot en met 8 juli overdag buiten de spits tussen 9.30 en 15.30 uur, vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats op de rotonde Mastenbroekerallee-Werkerlaan. In die periode begeleiden verkeersregelaars ter plaatse het verkeer.

De asfalteringswerkzaamheden aan de Mastenbroekerallee -tussen de Werkerlaan en Klokkengieterlaan- en aan de rotonde Werkerlaan-Mastenbroekerallee vinden plaats van 12 juli tot en met 14 juli, in de avond- en nachturen tussen 19.00 uur en 06.00 uur. Tijdens de uitvoering wordt de rijbaan in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer.

Omleidingsroutes
Doorgaand verkeer wordt gedurende de wegwerkzaamheden omgeleid via de Middelweg, Zwartewaterallee, Hasselterweg, Stadshagenallee en vice versa. Vanuit de wijk worden er ook diverse omleidingen geplaatst. De omleidingen worden aangegeven middels omleidingsborden.

Om de bereikbaarheid van het winkelcentrum te garanderen worden de bussluizen in de Koperslagerstraat en Veldbeemgras aangepast zodat personenauto’s gedurende de werkzaamheden hier gebruik kunnen maken.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!