Tweetal meldt zich na inbraak Strandhuis Milligerplas

woensdag 27 juli 2016
Tweetal meldt zich na inbraak Strandhuis Milligerplas

Het tweetal dat vermoedelijk in de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 juli  heeft  ingebroken bij de nieuwbouw van Strandhuis Milligerplas heeft zich gemeld. De eigenaren plaatsten de beelden van de bewakingscamera’s op hun Facebook-pagina met de oproep wie de daders herkent zich te melden. Na de oproep heeft het tweetal zich telefonisch gemeld bij de eigenaren en volgt er een gesprek.

Na de melding zijn de beelden verwijderd van de Facebook-pagina en gaven de eigenaren Harry en Ria Oostenlaar de volgende reactie: “Inmiddels hebben de twee heren zich telefonisch gemeld bij Harold. Er volgt een gesprek en dat maakt ons toch ‘blij’ in de zin van dat er communicatie mogelijk is. Communicatie is in onze beleving de beste manier om tot iets te komen.  Er is al genoeg ellende in deze samenleving en het valt zeker niet goed te praten, maar zolang een gesprek mogelijk is, is er hoop. 

We willen iedereen die ons op wat voor een manier ondersteund/geholpen hebben hartelijk bedanken! Het blijkt zin te hebben om berichten als deze te delen.”

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!