Trias Obstaclerun zaterdag door Stadshagen

vrijdag 26 augustus 2016
Trias Obstaclerun zaterdag door Stadshagen

Zaterdagmiddag wordt tijdens het StadshagenFestival de Trias Obstaclerun gelopen. Een obstakelloop over 8 kilometer, waar deelnemers onderweg worden uitgedaagd om allerlei obstakels te overwinnen. Samen met de verwachte hoge temperaturen een zware beproeving voor de deelnemers!

Route
Vanaf de start in het Twistvlietpark loopt de route door de Leerlooierstraat richting Mastenbroekerallee, om vervolgens via het Fonteinkruid en Sterrenkroos naar de Milligerplas te leiden. Na een rondje om de plas vervolgt de route over het Stadsbroekpad richting de Hasselterdijk en via de wijk terug naar de finish in het Twistvlietpark. De exacte route is online te bekijken: www.obstaclerunzwolle.nl/route.

Omwonenden zijn door de organisatie geïnformeerd over de mogelijke overlast die het evenement kan veroorzaken. De organisatie verwacht ongeveer 100 deelnemers, die 15 obstakels moeten bedwingen. De route wordt niet afgesloten voor verkeer. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden, waarbij kort oponthoud kan ontstaan.

De organisatie is in handen van het StadshagenFestival, Fitplaza Zwolle en Urban Challenge uit Meppel. De Urban Challenge organiseerde al drie keer een soortgelijke run in Meppel. Inschrijven kan alleen vandaag nog, via obstaclerunzwolle.nl en kost €14,50 + servicekosten.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!