Sinterklaas komt aan in nieuw haventje Frankhuis

zondag 9 oktober 2016
Sinterklaas komt aan in nieuw haventje Frankhuis

Sinterklaas heeft een bericht naar de kinderen van Stadshagen gestuurd: “Lieve kinderen in Stadshagen, dit jaar kom ik natuurlijk weer bij jullie langs. En wel op zaterdag 19 november. Samen met mijn pieten kom ik met mijn boot om 12.15 uur aan in de nieuwe haventje in Frankhuis vlakbij de Twistvlietbrug. Daarna gaan we in optocht naar het Winkelcentrum Stadshagen. Ik hoop dat jullie allemaal komen!”

Nieuwe route
Dit jaar komt Sinterklaas aan op een nieuwe plek aan in de wijk; het nieuwe haventje in wijkdeel Frankhuis. Daarna zal hij in optocht door de wijk met de gezellige muziek van de Van Limburg Stirum Pietenband. Ook de route is dit jaar nieuw.

Vanuit Frankhuis zal Sinterklaas via de Oranjeriestraat, Bastionstraat, Frankhuizerallee, Akkerbergstraat, Akkerbergplein, Raatakkerstraat, Tiendschuurstraat, Wagenschuurstraat, Boswalstraat, Frankhuizerallee, Binnendijkstraat, Landseindestraat, Winterdijkstraat, Vuurtorenstraat, Belvédèrelaan naar het winkelcentrum gaan. Om 14.00 uur komt Sinterklaas aan in het winkelcentrum van Stadshagen en om 15.00 uur is er een meet & greet in het Cultuurhuis voor de kinderen van 0 tot 8 jaar.

route-sinterklaas

Pietenfeest op 26 november
Een week later is het weer feest. Op zaterdag 26 november zijn alle kinderen van 0-8 jaar welkom tijdens de Pietenparty in het winkelcentrum van Stadshagen. We gaan samen met de pieten zingen, dansen en lol maken. En ondertussen kun je je eigen taaitaai pop versieren. Ook is er een fotograaf aanwezig die leuke kiekjes maakt van de kinderen met pieten. Je kunt tot en met 25 november 17.30u een gratis toegangskaartje ophalen bij Kinderwinkel Spruit voor de partysessie om 10.00u, 11.00u, 13.00u of 14.00u. Op 26 november kun je alleen nog een kaartje vragen bij de tent zelf, maar vol is vol.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!