CSV’28 voetbalt tegen sterrenteam voor Cliniclowns

donderdag 18 juni 2009

Het Stadshagense voetbalteam CSV’28 voetbalt zaterdag 20 juni tegen een sterrenteam van oud-profs. De wedstrijd, die gefloten wordt door eredivisie-scheidsrechter Erik Braamhaar, komt geheel ten goede van de Cliniclowns. De voetbalclub doopt de zaterdag gelijk om tot een familiedag. Zo komen er regionale artiesten, is er ’s avonds een disco en heeft elke bezoeker kans op een prijs.

Elke bezoeker koopt een toegangsbewijs van twee euro. Dit entreegeld gaat direct naar de CliniClowns, die goed werk verrichten voor kinderen in ziekenhuizen. Het toegangsbewijs is gelijk een lotnummer, waarmee een hele reeks prijzen gewonnen kunnen worden (klik voor de prijzen). Bovendien hangt er voor de vaders ook een leuk voordeeltje aan vast; het entreebewijs is ook een kortingskaart voor Bas Autowas. Een ideaal tijdsverdrijf voor de vaderdag.

De familiedag start zaterdag om 15:00 uur en loopt tot in ieder geval door tot in de late uurtjes. De wedstrijd en het feest vinden plaats op sportveld De Verbinding, het thuisterrein van CSV’28.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!