Speurtocht: win 250 euro tegoed zwemles

dinsdag 27 december 2016
Speurtocht: win 250 euro tegoed zwemles

Samen met Optisport starten 24Webvertising en StadshagenNieuws deze week met een speuractie naar een mooie prijs: 250 euro tegoed voor lessen bij het zwembad van Optisport, De Vrolijkheid. Op Oudejaarsdag ligt er ergens in de wijk een schatkistje verstopt. Aan de hand van vragen die elke dag op deze website verschijnen krijg je na het invoeren van een goed antwoord een paar letters van de schatlocatie.

Beantwoord vragen en vindt de locatie
Tot aan de laatste vraag zijn de letters gehusseld. Er zijn in totaal vier vragen en elke dag verschijnt er één nieuwe vraag in dit artikel op StadshagenNieuws. Pas als je alle vragen hebt beantwoord kan je beginnen met puzzelen. Als je de letterpuzzel goed hebt krijg je een locatie, die je op Oudejaarsdag kan invoeren via een link in dit artikel. Dan krijg je een tip krijgt waar de schatkaart ongeveer ligt.

Zoek de antwoorden op de vragen

Antwoorden op de vragen kan je vinden door te zoeken via het internet of door ons laatste StadshagenNieuws Magazine te raadplegen. De actie start vanaf dinsdag 27 december en loopt tot en met oudejaarsdag 31 december. Let op: actief zoeken in de wijk kan pas op Oudejaarsdag. Dit artikel wordt in de loop van de week verder aangevuld met vragen.

VRAGEN SPEURTOCHT (update 31 december)

  1. Wat is de naam van de zeester in het zwemles avontuur van Optisport? Vul hier het antwoord in.
  2. Wat is de naam van de haai in het zwemles avontuur van Optisport? Vul hier het antwoord in.
  3. Waarmee wordt de schatkist tijdens het lestraject gevuld? Vul hier het antwoord in.
  4. Wat is de beloning na het succesvol afzwemmen voor het C-diploma? Vul hier het antwoord in.
  5. Heb je de locatie weten te vinden aan de hand van de letters? – Vul de locatie in!

SCHATKIST GEVONDEN!
Let op: de schatkist is al gevonden! Binnen een uur nadat de laatste tip online gezet is (zaterdagochtend om 8.30 uur), is de verstopte schatkist met 250 euro zwemles tegoed al gevonden. Het kistje lag verstopt onder een speeltoestel bij de Milligerplas. De 4-jarige Lise Boy is de gelukkige. Gefeliciteerd en veel succes met zwemles!

Iedereen bedankt voor het meedoen aan de actie. Namens de redactie van StadshagenNieuws een fijne jaarwisseling gewenst!

Lees meer over:

| | | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!