Beheerder failliet, rotondes opgefleurd door gemeente

vrijdag 28 april 2017
Beheerder failliet, rotondes opgefleurd door gemeente

Een vijftal rotondes in Stadshagen is toe aan een opknapbeurt, nadat de commerciële beheerder Rotondereclame.nl begin dit jaar failliet is gegaan. Die organisatie richtte zich op het verkopen van reclame op de rotondes, in ruil voor het onderhoud. De komende week zorgt gemeente Zwolle voor een opknapbeurt.

Het gaat om vier rotondes aan de Mastenbroekerallee en één rotonde in Frankhuis. De rotondes krijgen een natuurlijke inrichting met bloemen, die passen bij de omgeving. De ingezaaide bloemen zijn goed voor insecten en bevorderen de biodiversiteit. Dat wil zeggen dat de verschillende soorten bloemen bijdragen aan het evenwicht in de natuur.

ROVA voert de werkzaamheden uit en start op 28 april. Op 5 mei zijn de werkzaamheden klaar. Na de opknapbeurt draagt gemeente Zwolle het beheer van deze rotondes weer over aan een andere commerciële organisatie, Rotondespecialist.nl. In ruil daarvoor mogen zij reclame maken op deze rotondes.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!