Wordt Evelyn Boekverkoper van het Jaar?

woensdag 10 mei 2017
Wordt Evelyn Boekverkoper van het Jaar?

Evelyn Romp van Boekhandel Westerhof in Stadshagen – wie kent haar niet? – is genomineerd voor de Elspeet Boekverkoper van het Jaar-verkiezing. Evelyn staat nu nog op de longlist van 40 boekverkopers, maar als ze genoeg stemmen krijgt gaat ze door naar de shortlist waaruit de jury de winnaar kiest.

De verkiezing is een initiatief van Stichting Elspeet en is in het leven geroepen om te laten zien dat boekhandelaar niet zomaar een vak is en dat het boekenvak niet zonder deze ‘ambassadeurs’ kan. De winnaar ontvangt de Albert Hogeveen bokaal en mag zich een jaar lang Boekverkoper van het jaar noemen.

Enthousiasme
Om deze verkiezing te winnen, moet de verkoper aan enkele voorwaarden voldoen: hij of zij moet opiniërend zijn, spraakmakend, actief, enthousiasmerend en in het bezit van goede kennis van het boekenvak en van boeken. De bokaal is vernoemd naar de legendarische boekverkoper bij Boekhandel Scholtens Wristers in Groningen: Albert Hogeveen.

Wie Boekhandel Westerhof wel eens binnenloopt weet dat het met het enthousiasme van Evelyn wel goed zit en ook aan de andere criteria voldoet zij ruimschoots. Gun jij Evelyn de titel Boekverkoper van het Jaar? Of is ze dat volgens jou allang, maar moet ze alleen de bokaal nog even krijgen? Klik dan op onderstaande link om je stem uit te brengen:

http://www.stichtingelspeet.nl/boekverkoper-jaarverkiezing-20172018/

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!