Evelyn op shortlist ‘Boekverkoper van het jaar’

vrijdag 9 juni 2017
Evelyn op shortlist ‘Boekverkoper van het jaar’

Niet meer dan terecht natuurlijk dat Evelyn Romp van Boekhandel Westerhof voldoende stemmen kreeg en nu op de shortlist staat voor de titel Boekverkoper van het Jaar. Althans, als we de reacties op ons vorige bericht mogen geloven, is Evelyn voor vele Stadshagenaren dé boekverkoper.

Vorige maand werd bekend dat Evelyn op de longlist van 40 boekverkopers stond. Nadat iedereen kon stemmen op zijn of haar favoriete boekverkoper staat Evelyn nu dus met vier anderen op de shortlist. Een vakjury zal uit deze shortlist de Boekverkoper van het Jaar 2017/2018 kiezen. Op 28 augustus wordt bekend of Evelyn deze titel krijgt.

Boekverkoper van het Jaar
De verkiezing is een initiatief van Stichting Elspeet en is in het leven geroepen om te laten zien dat boekhandelaar niet zomaar een vak is en dat het boekenvak niet zonder deze ‘ambassadeurs’ kan. De winnaar ontvangt de Albert Hogeveen bokaal en mag zich een jaar lang Boekverkoper van het jaar noemen. De verkiezing wordt dit jaar voor de twaalfde keer gehouden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!