De Paperclip zoekt ‘stoere daders’ vernieling schoolplein

woensdag 19 juli 2017
De Paperclip zoekt ‘stoere daders’ vernieling schoolplein

Dinsdagochtend 18 juli ontdekte de school de Paperclip in Stadshagen dat hun schoolplein is vernield. “Ontdekkend leren. Dat hoort bij De Paperclip maar slopen hoort daar niet bij. Jammer dat andere kinderen of jongeren hier anders over denken. Dus vanochtend maar de resten van jullie feestje opgeruimd. Jonge boompjes gesloopt… zucht”, aldus de school op hun Facebookpagina. Zij hopen daarom dat de daders zo stoer zijn zich te melden zodat zij samen naar een oplossing kunnen zoeken.

De school is gevestigd in het nieuwste schoolgebouw van Stadshagen, de Boxem in Breezicht. “Kinderen en jongeren uit Stadshagen. Je bent welkom op ons plein, maar slopen is niet Ok. Ik hoop dat je zo stoer bent om jezelf te melden zodat we samen een oplossing kunnen verzinnen.” Met name het groen op het schoolplein is vernield, jonge boompjes omvertrokken, gebroken of uit de grond getrokken.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!