Topsporters uit Stadshagen gezocht

vrijdag 19 juni 2009

Omdat de gemeente Zwolle veel waarde hecht aan sportbeoefening door de inwoners van de Hanzestad, wil de gemeente topsporters een plaatsje aanbieden in het Gouden Sportboek.  Natuurlijk kan het niet anders dan dat de wijk Stadshagen, met een gemiddelde leeftijd tussen de 30 en 35 jaar, enkele topsporters herbergt. Omdat topsporters van nature de bescheidenheid zelve zijn, kunnen kennissen, vrienden of familie hen aanmelden voor een plek in het eervolle boek van Zwolle. Meld hen dus aan!

Voorbeeldfunctie
De sportbeoefenaren op topniveau, want dat is wel een voorwaarde voor een plek in het boek, hebben een belangrijke voorbeeldfunctie in het maatschappelijke leven. Zwolle wil deze functie extra glans geven met het boek. Dit is voor Stadshagen dé kans om elke NOC*NSF geregistreerde sporter op een podium te zetten tegenover de topsporters uit  andere wijken in de Hanzestad (zoals Wennemars in Spoolde/Katerveer).

Rare topsporten tellen ook
Vergis je overigens niet in de medemens in Stadshagen, want ook Bridge, Curling, Sjoelen, Toerfietsen en Dammen zijn tegenwoordig topsporten. Ben je aangemeld of ga je iemand aanmelden voor het Gouden Sport boek in Zwolle, laat het ons dan weten. Dan reserveren we ook een plekje voor een Gouden Interview op deze website.

 De inschrijving voor het Gouden Sportboek loopt nog steeds en de bijeenkomst vindt plaats op 30 september.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!