Extra peutergym aanbod in Stadshagen

vrijdag 1 december 2017
Extra peutergym aanbod in Stadshagen

Peuters rennen, klimmen en ontdekken. Speciaal voor hen geeft Sportserice Zwolle Peutergym. In de vorm van speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun motoriek en leren ze onder andere om samen te werken. Al deze ervaringen zorgen ervoor dat de kinderen zelf beginnen te begrijpen hoe leuk bewegen is.

Bij de peutergym staat interactie voorop. De interactie tussen verzorger en kind is erg belangrijk en daarom moedigen wij de ouders aan om mee te doen tijdens de peutergym. Doordat ouder en kind samen de hindernissen afleggen en samen plezier hebben neemt de vertrouwensband van het kind toe.

Peutergym is voor kinderen van twee tot en met vier jaar oud. Tijdens de gymlessen leren de kinderen stapje voor stapje hun grenzen verleggen. Zo ontdekken ze zelf hun eigen bewegingsmogelijkheden. Voor kinderen die wat bang zijn om vrij te bewegen kan de peutergym een bijdrage leveren aan het overwinnen van deze angst.

Extra peutergym groepen
Er zijn nu twee extra groepen peutergym in Stadshagen: op woensdagochtend van 9:00 uur tot 9:45 uur op De Krullevaer en op donderdagmiddag van 15:30 uur tot 16:15 uur op De Schatkamer. De lessen staan onder leiding van een professionele begeleider die ervaring heeft in het gymmen met kinderen. Aanmelden kan bij SportService Zwolle.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!