Brandstichting bij basisschool De Schatkamer

donderdag 29 april 2021
Brandstichting bij basisschool De Schatkamer

Twee jongens zijn woensdag aan het eind van de middag aangesproken door de politie. Ze gingen ervandoor nadat ze brand hadden gesticht bij een speeltoestel op het schoolplein van De Schatkamer. Jongens en meiden die de brandstichting meldden, hadden het over in totaal drie jongens. Een agent die op de melding aan de Wildwalstraat afkwam bluste de brand zelf, de brandweer werd afbesteld.

Nadat het brandje geblust was, kwamen in de verte de drie jongens aangelopen. Toen er reuring ontstond onder de getuigen zetten de brandstichters het op een lopen. Omstanders hebben op de fiets de achtervolging ingezet. Ze kregen er eentje te pakken, hij mocht zich verantwoorden aan de gewaarschuwde agent

De politie is momenteel op zoek naar de overige dader(s) van de brandstichting. Ze hebben op social media een getuigenoproep gedaan. Heeft u iets gezien, of woont u in de omgeving en heeft u mogelijk camerabeelden waar de daders op staan? Meld je dan via 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!