StadshagenRun zet goede doelen in het zonnetje

dinsdag 16 januari 2018
StadshagenRun zet goede doelen in het zonnetje

De organisatie van de EP StadshagenRun heeft zaterdag 13 januari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Stichting Loopsport Zwolle, de waardecheques uitgereikt aan de drie goede doelen van de afgelopen editie van het hardloopevenement: Jeugdsportfonds Zwolle, Voedselbank Zwolle en Hospice Zwolle. In totaal werd er in Het Anker onder luid applaus een bedrag van ruim 6.200 euro overhandigd aan de goede doelen.

Allereerst ging er een cheque van maar liefst 3.500 euro naar Jeugdsportfonds Zwolle. Aan zowel Voedselbank Zwolle als Hospice Zwolle werd door de organisatie van de EP StadshagenRun een cheque van 1.000 euro overhandigd. En daar bleef het niet bij. Door de deelnemers van de tiende editie werd er bij de inschrijving immers ook nog extra geld gedoneerd. Totaal ongeveer 250 euro per goed doel, waardoor er al met al ruim 6.200 euro aan cheques kon worden uitgedeeld in Het Anker.

Dankbaar namen de vertegenwoordigers van de goede doelen de cheques in ontvangst. Dit tot grote tevredenheid van de organisatie van de EP StadshagenRun, die bovendien terugkijkt op een geslaagde en feestelijke jubileumeditie.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!