Muziek op schoot in Borstvoedingcafé

donderdag 17 mei 2018
Muziek op schoot in Borstvoedingcafé

Wil je wel eens weten hoe je kindje op muziek reageert? Kom dan naar de gratis eenmalige workshop op donderdagmorgen 31 mei in het borstvoedingcafé in het Cultuurhuis. Daniëlla Snijders, muziekdocent, komt langs om muziek te maken en te vertellen over het belang van muziek bij kinderen. Ook een leuke ochtend voor oudere kinderen!

Daniëlla Snijders is van 10.00-11.00 uur in het Borstvoedingcafé aanwezig om met ‘muziek op schoot’ op een speelse manier kinderen kennis te laten maken met muziek. Muziek is een goede manier om o.a. de taal- en motorische ontwikkeling te stimuleren. Liedjes geven herkenning, veiligheid, troost en rust. Bovendien is het heel gezellig om met je kind muziek te maken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis bijeenkomst.

Borstvoedingcafé Zwolle
Iedere donderdagmorgen van 10.00-11.30 uur kunnen (aanstaande) ouders in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, Zwolle terecht voor advies en tips over borstvoeding. Iedereen met jonge kinderen is welkom, omdat het ook een ontmoetingsplek is voor ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Tijdens het Borstvoedingcafé is altijd een lactatiekundige van Icare JGZ of een contactpersoon van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig. Het Borstvoedingcafé nodigt regelmatig gastsprekers uit.

Blijf op de hoogte van de activiteiten op www.twitter.com, door te zoeken op borstvoedingkv en via facebook Borstvoedingcafe Zwolle. Meer informatie is ook te vinden op www.borstvoeding.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!