Een weekend vol muziek in Stadshagen

zondag 25 juni 2023
Een weekend vol muziek in Stadshagen

Dit weekend hebben veel mensen genoten van de tweede editie van Symphonica Stadshagen. Met klapstoelen en kussentjes zocht iedereen zaterdagavond al vroeg een mooi plekje aan de boulevard voor het hoogtepunt van het evenement. Maar ook zaterdag en zondag overdag was er genoeg te beleven!

Symphonica Stadshagen heeft niet alleen als doel om mooie workshops en optredens te verzorgen, maar ook om de mensen in de wijk bij elkaar te brengen. Dat is dit weekend ondanks, of misschien wel dankzij, het mooie weer goed gelukt. Op het festivalterrein in het Twistvlietpark waren zaterdag verschillende workshops georganiseerd, naast de eet- en drinktentjes. Zondag bood het park de nodige schaduw voor het publiek tijdens de optredens van verschillende jeugdorkesten.

Zaterdagavond was het extra druk! Veel mensen kwamen af op het concert van jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel en de artiesten die zij begeleidden. Freek van der Heide praatte de avond met veel enthousiasme aan elkaar. Van klassieke muziek met Bert van de Wetering en Kristen Witmer, tot meer lichte muziek en pop met musicalzangers Renée van Wegberg en Jeroen Robben: voor ieder wat wils. Zwolse chansonnière Esther Groenenberg was ook dit jaar van de partij en vormde bij sommige liedjes een gelegenheidsgroep met close harmony groep VIVID. VIVID en ook de danseressen van Diff Dance Centre maakten de show dit jaar diverser. Voor de toeschouwers was het leuk om te zien hoe iedereen met elkaar samenwerkten, om er samen iets moois van te maken. Van de klassieke start werd het publiek meegenomen naar Abba en This is my life aan het einde van de avond, waarmee het swingend werd afgesloten.

Veel meer foto’s vind je op jestaaterop.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!