Grote drukte Hasselterweg door afsluiting N50

donderdag 9 augustus 2018
Grote drukte Hasselterweg door afsluiting N50

Door de volledige afsluiting van de N50 tussen Kampen en Zwolle is het extra druk op de Hasselterweg. Automobilisten richting Kampen nemen nu de omleidingsroute vanaf de A28, Westenholterallee, Hasselterweg richting ’s Heerenbroek. Dit betekent dat de drukte op de Hasselterweg fors is toegenomen.

Met name voor het stoplicht richting ’s Heerenbroek staat tijdens de spits een lange file, wat soms gevaarlijke situaties oplevert omdat het verkeer vooral op de linkerbaan stil staat.

Wisselende snelheden
De N50 is tussen 27 juli en 13 augustus volledig afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden, zoals het vervangen en deels versterken van het asfalt, het repareren van viaducten en bruggen en bijkomende werkzaamheden, zoals vervangen van grasbetontegels.

Tijdens deze afsluiting is het dus oppassen geblazen op de Hasselterweg waar een lange rij auto’s stil staat op de linkerbaan terwijl autoverkeer richting Stadshagen en Hasselt op hoge snelheid rechtdoor rijdt.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!