Martin Hendriksen van Park de Stadshoeve genomineerd voor Overijsselse Vrijwillersprijs

zondag 20 januari 2019
Martin Hendriksen van Park de Stadshoeve  genomineerd voor Overijsselse Vrijwillersprijs

Oud-voorzitter, projectleider en Stadshagenaar Martin Hendriksen van Stichting Park de Stadshoeve is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018. 3,5 jaar was hij voorzitter van Stichting Park de Stadshoeve en heeft Martin een grote bijdrage geleverd aan de realisatie van Park de Stadshoeve. Inmiddels is hij voorzitter af, maar nog steeds actief als projectleider van onder andere de realisatie van het net geopende speelkasteel, opslag energie in zoutaccu’s en de nieuwbouw van het cavia/ kozijnenverblijf. Om kans te maken op de prijs heeft hij wel stemmen nodig!

Overijsselse Vrijwilligersprijs
De Overijssselse vrijwilligersprijs is een initiatief van de Provincie Overijssel die daarmee haar grote waardering voor de – vaak onzichtbare- inzet van vrijwilligers. Vanuit alle regio’s in Overijssel zijn vrijwilligers genomineerd. Voor Zwolle zijn er drie vrijwilligers genomineerd, waaronder Martin uit Stadshagen. De afgelopen 3,5 jaar heeft Martin gemiddeld 8 uur per dag besteed aan zijn voorzitterschap voor de ontwikkeling van het park als voorzitter. Momenteel als projectmanager is dat teruggeschroefd naar zo’n 2 uur per dag. Met zijn 72 jaar is hij nog steeds een enorm actieve en waardevolle vrijwilliger.

Stemmen
Iedereen kan tot 7 februari stemmen op Martin via de site: Vrijwilligersprijs Overijssel. De prijs wordt op 8 februari uitgereikt in het Provinciehuis van Overijssel in Zwolle.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!