Ook Stadshagenaren kopen eenvoudig hun vuurwerk in Hattem

donderdag 23 december 2010

-Advertorial-
Met de jaarwisseling in het vooruitzicht, beginnen bij velen de vuurwerkkriebels weer te komen. De vele folders zijn weken geleden al huis-aan-huis verspreid. Toch zijn de mogelijkheden om in Stadshagen zelf vuurwerk te kopen, erg beperkt. In die behoefte aan een uitgebreide, goed bereikbare showroom wordt voorzien door Kwekerij Souman, vlak over de IJsselburg in Hattem.

Alweer voor het zesde jaar wordt er bij Kwekerij Souman vuurwerk verkocht. Ieder jaar wordt er weer grootser uitgepakt. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 225 verschillende soorten vuurwerk van wel dertien verschillende merken. Van het kleinste kindervuurwerk tot het zwaarste legale vuurwerk.

Vuurwerk uitzoeken en bestellen gaat bij Souman snel en eenvoudig. U kiest uw vuurwerk op uw gemak uit in de uitgebreide showroom in Hattem. Bij de kassa krijgt u een bon, waarna uw bestelling achter de schermen meteen klaargemaakt wordt. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid.

Actie bij voorverkoop
In de voorverkoop t/m 28 december wordt bij een besteding vanaf 15 euro een gratis extra artikel weggegeven. Dat kan zelfs oplopen tot de Full Metal Jacket ter waarde van 49,95 euro. Het is ook mogelijk om direct online te bestellen in de webshop. Afrekenen kan eenvoudig via iDEAL of contant bij afhalen. De webshop is tot oudjaarsdag 15.00 uur geopend.

De losse verkoop start op woensdag 29 december om 6.00 uur ’s ochtends. Op woensdag en donderdag is men geopend van 6.00 tot 21.00 uur, op oudjaarsdag van 6.00 tot 17.00 uur. Vuurwerk bestellen kan bij Souman in de showroom aan de Zuiderzeestraatweg 34 in Hattem, of online via de webshop op www.soumanvuurwerk.nl.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!