Nieuwe buslijn voor Stadshagen

woensdag 25 november 2020
Nieuwe buslijn voor Stadshagen

Vanaf zondag 13 december worden in Zwolle enkele busroutes gewijzigd. Voor deze nieuwe dienstregeling komt er voor Stadshagen een buslijn bij. Syntus Overijssel gaat vanaf dan verder onder de nieuwe naam RRReis.

Bewoners van het zonnehuis en van seniorencomplex ´t Hoge huis kunnen weer opgelucht ademhalen. Na een eerdere wijziging in de dienstregeling waren er klachten vanuit het Zonnehuis en bewoners van ´t Hoge huis strijden al maanden samen met de SP om de bushalte aan de Havezatheallee terug te krijgen. Door de wijziging in de dienstregeling waren bewoners meer aan huis gekluisterd. Zo is het winkelcentrum voor hen bijvoorbeeld te ver lopen. Naast deze klachten werd in Stadshagen een directe verbinding met het station van Stadshagen gemist. Vanaf 13 december komt daar met de nieuwe dienstregeling verandering in.

Voor Stadshagen worden de volgende wijzigingen doorgevoerd: Buslijn 1 begint bij het busstation in het centrum en heeft als eindpunt het station in Stadshagen. Daarmee stopt lijn 1 weer bij de haltes Nijenhuislaan (bij het Zonnehuis) en de Havezathenallee (bij ’t Hoge huis). Buslijn 11 rijdt vanaf het station in het centrum via het station in Stadshagen een ronde door Breecamp. Buslijn 10 komt te vervallen. In plaats daarvan kan vanaf 13 december lijn 11 worden gebruikt.

Voor de komende feestdagen werkt RRReis met een aangepaste dienstregeling. Met Kerst en Nieuwjaarsdag is de dienstregeling als op zondag en met Oudejaarsdag eindigt de dienstregeling om 20.00 uur.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!