Paasactiviteiten voor kinderen in winkelcentrum en Stadshoeve

maandag 15 april 2019
Paasactiviteiten voor kinderen in winkelcentrum en Stadshoeve

In het winkelcentrum van Stadshagen worden deze week diverse paasactiviteiten door de winkeliers georganiseerd. Zo is er momenteel tot en met 19 april de paas-puzzeltocht gaande en zijn er op 20 april diverse activiteiten voor de kinderen uit de wijk in een gezellige dierenweide. Tweede Paasdag organiseert de Stadshoeve zoektochten naar paaseieren.

Om deel te nemen aan de paas-puzzeltocht kunnen kinderen een deelnameformulier ophalen bij Intertoys, AHWade en Jumbo Nagelmaeker. Er worden drie cadeaubonnen van € 15 van Intertoys voor de winnaars beschikbaar gesteld, die via www.facebook.com/wcstadshagen bekend worden gemaakt.

Zaterdag 20 april is er van 10 tot 16.00 uur een voorjaarsweide in het winkelcentrum. In de dierenweide zijn allerlei bijzondere dieren te vinden, zoals bokjes, papegaaien, kippen en naaktcavia’s. In de kidstent van Partou is vertier voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Op tweede Paasdag vindt bij Park en Bistro De Stadshoeve het paaseieren zoeken plaats voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De zoekrondes zijn om half 11, kwart over 11 en 12 uur. Hiervoor kunnen deelnamekaarten worden gekocht. Ook is er gelegenheid om te knutselen en te schminken.

Meer activiteiten staan in onze agenda: www.stadshagennieuws.nl/agenda

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!