CSV’28 zoekt jonge voetballertjes: vrijdag open avond

woensdag 26 juni 2019
CSV’28 zoekt jonge voetballertjes: vrijdag open avond

Vrijdag 28 juni 2019 is de laatste vrijdag van dit seizoen in de F-League, waarin spelers tot 7 jaar uitkomen. Om dit feestelijk af te sluiten organiseert voetbalclub CSV’28 een open avond! Alle vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn welkom en mogen deze avond meespelen.

Alle jongens en meisjes die graag willen voetballen zijn van harte welkom bij CSV’28. Voor de F-league gaat het om kinderen geboren tussen 2012 en 2014. De open avond op 28 juni is een ideale gelegenheid om het voetballen bij een club eens te proberen.

Meisjesteams
Na de zomervakantie start CSV’28 ook met meisjesteams in de F-League! Bij genoeg animo worden komend seizoen speciale meisjesteams gevormd. Meisjes die dat graag willen, kunnen ook nog steeds in een gemengd team spelen.

Aanmelden
Kom dus gerust!, wel zou het mooi zijn als je dit uiterlijk donderdag 27 juni aan CSV’28 wil laten weten via een e-mail (fl.csv28@gmail.com), zodat ze die avond weten hoeveel kinderen er ongeveer zijn. Op de avond zelf worden de teams ingedeeld. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen zoveel mogelijk bij elkaar in hetzelfde team zitten.

De inloop is vanaf 17.15 uur en vanaf 17.45 uur starten de wedstrijden! Om 18.45 is het programma afgelopen. Voetbalvereniging CSV ’28 is te vinden op Sportpark “De Verbinding”, aan de Sportlaan 4 in Zwolle.

Foto: CSV’28

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!