Wijkservicepunt is verhuisd

donderdag 18 juli 2019
Wijkservicepunt is verhuisd

Het gemeentelijk Wijkservicepunt West, dat gehuisvest was aan de Belvédèrelaan, heeft zich onlangs gevestigd in het Cultuurhuis, Werkerlaan 1. Het kantoor is in de periode 15 juli tot en met 18 augustus gesloten. Bewoners kunnen vanaf 19 augustus terecht op het nieuwe adres.

Het Wijkservicepunt vormt de schakel tussen wijkbewoners, organisaties en gemeente. Wijkbewoners van Stadshagen, Westenholte, Spoolde en Frankhuis kunnen er terecht met vragen, ideeën en klachten die in hun wijk spelen. Het servicepunt is telefonisch bereikbaar via nummer 14038. Als het gaat om een melding over iets dat in de wijk of een straat niet in orde is dan is het algemene meldingspunt van de gemeente van toepassing: www.zwolle.nl/melding.

Op www.zwolle.nl/wijken staat nadere informatie over de samenstelling en bereikbaarheid van de leden van het wijkteam. Afhankelijk van activiteiten van het team in de wijk is het Wijkservicepunt tijdens kantooruren meestal wel in het Cultuurhuis aanwezig.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!