StadshagenFestival wordt weer spetterend buurtfeest

dinsdag 30 juli 2019
StadshagenFestival wordt weer spetterend buurtfeest

Het jaarlijkse StadshagenFestival wordt in 2019 voor de 19e keer georganiseerd. Op zaterdag 24 augustus dompelt de wijk zich weer onder in een groots en gezellig buurtfeest in het winkelcentrum. Het is uitgegroeid tot één van de grootste buurtevenementen van Nederland. Elk jaar wordt het gratis toegankelijke feest op de laatste zaterdag van de schoolvakantie gehouden. Het is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een populair festival, waar buren en kennissen uit de wijk elkaar na een lange zomer ongedwongen ontmoeten. Lees meer over het programma!

De hele dag door zijn er van 10 tot 17 uur diverse aantrekkelijke activiteiten gepland in en rond Winkelcentrum Stadshagen. Nieuw op het feest is een Duurzaamheidsplein, waar vragen worden beantwoord over bijvoorbeeld SensHagen, afvalcirculatie en andere duurzaamheidsaspecten. Ook het Foodplein is nieuw; hier kunnen lekkere, gezonde snacks worden geproefd van lokale ondernemers. Hieronder is het programma in hoofdlijnen weergegeven. In alle winkels in het centrum van de wijk liggen flyers waarop het uitgebreide programma met tijden en locaties staat vermeld.

Programma StadshagenFestival zaterdag 24 augustus 2019

De hele dag door, van 10.00 – 17.00 uur is er een Braderie en een BBQ-wedstrijd, Ook is er weer het Jumbo Kinderplein en de Mobstacle Run, de sportieve uitdaging voor jong en oud.

Van 12.00-17.00 uur zijn gelijkertijd het Prijzenfestival, waarbij ondermeer een helicoptervlucht valt te winnen en een minuut gratis winkelen, en het Ibiza-Plein. Hier treedt ondermeer een dj op in een retro VW-bus.

Van 14.00-18.00 uur is er de Jongerenlounge, met rapworkshops door Iwan en Fakkelteit.

Van 18.15-19.00 uur is er een Kinderdisco met Jamile,voor kinderen van 0-12 jaar.

StadshagenFestival wordt afgesloten met een Feestavond waar coverband LEAD en deejay Laurentius optreden (20.00-01.00 uur) en van 20.00-23.00 uur is er een Jongerenlounge om te chillen en te socializen.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!