Ruim 500 kinderen timmeren er op los

maandag 19 augustus 2019
Ruim 500 kinderen timmeren er op los

De 16e editie van Huttendorp is vanochtend van start gegaan in het Twistvlietpark. De hele week timmeren bijna 500 kinderen erop los, en zijn er tal van andere leuke activiteiten. De fotograaf van StadshagenNieuws is erbij deze week!

Er wordt dit jaar aan 25 hutten gebouwd, onder begeleiding van zo’n 70 vrijwilligers. Naast bouwen wordt er ook volop geknutseld gedanst. Woensdagavond wordt een bingo georganiseerd en donderdagavond een echte feestavond. Weten wat er precies meer te doen is? Bekijk het hier het volledige programma.

Juniorbouwplaats
Huttendorp is voor kinderen vanaf 6 jaar, maar op dinsdag- en woensdagochtend kunnen ook kinderen van 4 en 5 jaar oud aan de slag. Ook dit jaar wordt er weer een echte hut gebouwd door de kleintjes. De Juniorbouwplaats is geopend op dinsdagochtend 20 augustus en woensdagochtend 21 augustus, van 10:00 tot 12:00 uur. Voor de veiligheid van de kinderen moet er per kind één ouder/verzorger aanwezig zijn tijdens de ochtend.

Meedoen?
De hele week feest dus, in de laatste week van de zomervakantie. Aanmelden kan nog steeds, ook voor een losse dag. Tickets zijn online te verkrijgen, of gewoon op het festivalterrein in het Twistvlietpark.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!