Dit wordt het ‘nieuwe’ winkelcentrum van Stadshagen

donderdag 5 december 2019
Dit wordt het ‘nieuwe’ winkelcentrum van Stadshagen

Impressies: De Zwarte Hond

Nu de uitbreiding van het winkelcentrum groen licht heeft gekregen is ook het ontwerp van het nieuwe deel van het hart van Stadshagen bekend. Architect De Zwarte Hond publiceerde donderdagavond de tekeningen.

Op de foto’s is een totaal onherkenbaar deel te zien van wat nu de Belvederelaan is, maar straks een deel van het nieuwe stadshart van de wijk moet zijn. “Een extra supermarkt en nieuwe winkels vergroten de diversiteit. Een divers woningaanbod maakt het centrum inclusief. Een sterke maatschappelijke invulling – met de Stadsfoyer aan het nieuwe plein als place to be en een grote, voor iedereen toegankelijke daktuin – zorgt ervoor dat je hier langer wilt verblijven”, schrijft de architect.

Op de plaatjes prijkt het logo van de Lidl, die mogelijk gaat neerstrijken in het nieuwe deel van het winkelcentrum. “We maken er niet alleen een beter werkend winkelgebied van”, zegt Bart van Kampen, partner bij De Zwarte Hond. “Maar een echt hoogstedelijk centrumgebied met een gemengd programma, waar ontmoeten centraal staat. Stadshagen verdient een stadshart”.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!