Mastenbroekerbrug in juli paar nachten dicht

vrijdag 26 juni 2009

De Mastenbroekerbrug naar Stadshagen-Noord zal in juli enkele nachten gestremd zijn voor het verkeer. De gemeente Zwolle laat ’s nachts werkzaamheden uitvoeren aan de brug, die een belangrijke doorvoerroute naar Stadshagen is. Door schilderwerkzaamheden aan de brug wordt het brugdeel op de weg opgehoogd, waardoor (fiets-) verkeer op de Twistvlietbrug of de Westenholterbrug is aangewezen.

Data werkzaamheden
De eerste werkzaamheden zijn van zondagavond 5 tot maandagochtend 6 juli en van maandagavond 6 tot dinsdagochtend 7 juli. Gedurende de werkzaamheden, tussen 22.00 uur en 06.00 uur is de brug voor alle wegverkeer afgesloten.

De activiteiten vinden eveneens plaats van zondagavond 12 tot maandagochtend 13 juli, maandagavond 13 juli tot dinsdagochtend 14 juli, zondagavond 19 tot maandagochtend 20 juli en van maandagavond 20 juli tot dinsdagochtend 21 juli. In totaal wordt er zes nachten gewerkt. De werkzaamheden gaan bij regen overigens niet door.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!