Carbidschieten in Stadshagen (videoreportage)

zondag 2 januari 2011 2 reacties

Die harde knallen, wat zijn ze en waar kwamen ze oudejaarsdag toch vandaan? Het antwoord op die eerste vraag is vrij simpel: het populaire carbidschieten wordt in de regio actief bedreven. Maar waar stonden de jongens toch te schieten? Wij vonden ze niet. Maar in onze wijk wonen talentvolle mensen, want wijkbewoner Harry de Wit stuurde ons zijn prachtige reportage door over dit carbidschieten.  En ook al zijn we in het nieuwe jaar beland, deze video willen we u echt niet onthouden. Met terugwerkende kracht; een video over populaire knalkracht.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

2 reacties op 'Carbidschieten in Stadshagen (videoreportage)' »

  • Harry schreef:

    In de krant stond dat in Stadshagen carbidschieten alleen bij de millingerplas was toegestaan, en toch wordt er niet opgetreden tegen schieters in het park. Waarvoor bestaat dan dat hele gedoe met vergunningen van de gemeente nog? Als men toch niet optreedt?!

  • Harry de Wit schreef:

    Ik weet niet of die jongens een vergunning hadden, maar ik weet wel dat ze zeer zorgvuldig bezig waren goed opletten wat se deden en heel gastvrij waren, dus wel of geen vergunning ze hadden lol en keken goed uit en hieleden rekening met de omgeveing.
    Dan heb je wat mij betreft al een vergunning verdiend ook al heb je er misschien geen. en wie weet dit eigenlijk en optreden is dan ook niet nodig als er geen overlast wordt veroorzaakt.
    Volgend jaar ga ik ze weer filmen en drink ik een koffie met ze zoals ze me dit jaar hadden aangeboden.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!