Gemeente Zwolle: nieuwe gymzaal in Stadshagen

zaterdag 8 januari 2011

Breecamp-Oost in aanbouw. Foto: Stadshagennieuws.nl

De gemeente Zwolle wil de bouw van een nieuwe gymzaal in de wijk Stadshagen mogelijk maken, meldt de gemeente zaterdag. Deze gymzaal kan tijdelijk of permanent worden geplaatst. Volgens de plannen zou de gymzaal in de wijk Stadshagen 2, Breecamp-Oost terechtkomen. De gemeente ziet mogelijkheden om de bouwvergunning voor de gymzaal al op korte termijn te kunnen vergeven. Op het plan rust nu nog een bouwverbod, maar de gemeente ziet mogelijkheden om dit verbod te kunnen opheffen. De gymzaal moet nabij de de toekomstige brede school worden gebouwd.

“Mogelijk geen bezwaren”
De gemeente Zwolle verwacht geen bezwaren te krijgen omdat het gebied een gering aantal belangstellenden zou tellen. Toch legt de gemeente het plan zes weken ter inzage. Een gymzaal in Breecamp oost zou voor leerlingen van de basisschool in het nieuwe wijkdeel een uitkomst zijn, omdat afreizen naar de gymzalen bij het winkelcentrum gezien de afstand zachtst gezegd een uitdaging wordt voor de toekomstige school.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!