Breng licht in Stadshagen! Doe je ook mee?

dinsdag 27 oktober 2020
Breng licht in Stadshagen! Doe je ook mee?

De wintertijd is ingegaan, de dagen worden korter en vanaf vandaag zijn de nieuwe maatregelen ingegaan. Ook de tijd van de feestdagen zien er door Corona waarschijnlijk anders uit dan normaal. En juist in deze tijd kan onze wijk en wijkbewoners wel een extra lichtpuntje gebruiken. In navolging van de succesvolle berenjacht in het voorjaar, kunnen we nu weer met elkaar iets moois doen: Breng licht in Stadshagen!

Hoe mooi zou het zijn om juist in deze tijd prachtige lichtjes en mooie versiering te brengen in jouw wijk en buurt? Als iedereen zijn best doet, ontstaan er bijzondere wandelroutes door de wijk. Natuurlijk op veilige afstand van elkaar, op rustige momenten, in de frisse buitenlucht en, als het een beetje kan, met duurzame LED-verlichting.

Wordt jullie straat de mooiste verlichte straat van Stadshagen? Meld je straat of huis bij ons aan! Wij maken een overzicht van de mooiste buurten, huizen en straten. Het wordt een feest om in deze donkere dagen, op deze manier alsnog met elkaar te genieten van een wandeling door de wijk! Wie doet er mee?

Meld je huis of straat aan!

Ja, ik heb mijn huis of straat versierd en wil dit graag delen met Stadshagen! Ik geef StadshagenNieuws toestemming om mijn adres of straat als pin op de kaart te publiceren, eventueel samen met mijn foto en bericht.

Persoonsgegevens worden alleen gebruikt ter verificatie door onze redactie en het voorkomen van spam. Persoonsgegevens worden nooit gepubliceerd en niet langer dan 2 weken bewaard. Het ingezonden adres, bericht en foto kan gepubliceerd worden op StadshagenNieuws.nl. Met het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord en vrijwaar je ons van copyright en enig andere rechten.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!