Stadshagen brengt licht in de wijk (fotoreportage)

zaterdag 19 december 2020
Stadshagen brengt licht in de wijk (fotoreportage)

De donkere dagen voor kerst voelen dit jaar misschien wel extra donker. Juist in deze tijd kan onze wijk wel een extra lichtpuntje gebruiken. En dat is in iedere straat wel te zien: prachtige lichtjes en de mooiste kerstversiering. Van subtiel en ingetogen tot uitbundig uitgepakt. StadshagenNieuws maakte een fotoreportage en handige kaart, zodat je een mooie wandelroute door de wijk kunt maken.

Breng licht in Stadshagen! Doe je ook mee?

Meld je huis of straat aan!

Ja, ik heb mijn huis of straat versierd en wil dit graag delen met Stadshagen! Ik geef StadshagenNieuws toestemming om mijn adres of straat als pin op de kaart te publiceren, eventueel samen met mijn foto en bericht.

Persoonsgegevens worden alleen gebruikt ter verificatie door onze redactie en het voorkomen van spam. Persoonsgegevens worden nooit gepubliceerd en niet langer dan 2 weken bewaard. Het ingezonden adres, bericht en foto kan gepubliceerd worden op StadshagenNieuws.nl. Met het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord en vrijwaar je ons van copyright en enig andere rechten.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!