Avond4daagse maandag en dinsdag via nieuwe route door Stadshagen

maandag 5 juni 2023
Avond4daagse maandag en dinsdag via nieuwe route door Stadshagen

Het is weer zover: deze week wordt in Zwolle de Avond4daagse gelopen. De routes leiden over diverse fietspaden en wegen. Op maandag en dinsdag wordt in Stadshagen gelopen, dit jaar via een nieuwe route.

De duizenden wandelaars, waaronder ook vele basisschoolleerlingen, lopen een route van 5, 10 of 15 kilometer.

Route Stadshagen

In Stadshagen wordt op maandag en dinsdag gestart vanaf de voetbalvelden van CSV’28 op sportpark de Verbinding. De route leidt via het wandelpad rondom Breecamp, Breezicht en de Milligerplas. Voor de 10km wordt een extra lus over de dijk van het Zwarte Water gemaakt. De langste afstand (15km) gaat ook door Frankhuis.

Drukte spreiden

Om de drukte te spreiden wordt iedere avond vanuit twee locaties in Zwolle gelopen. Deelnemers starten maandag afhankelijk van hun postcode in Stadshagen of in Berkum. Dinsdag precies andersom. Op woensdag en donderdag voeren de routes door Zwolle Zuid en de Aa-landen. Op vrijdag sluiten de wandelaars af met een groots onthaal tijdens het defilé in de binnenstad.

Op enkele plekken wordt het verkeer kort opgehouden of omgeleid. StadshagenNieuws is er bij, we maken een mooie fotoreportage!

Meer informatie en de wandelroutes zijn te bekijken op www.zwolle-avondvierdaagse.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!