Voorbereidingen Stadshagen Run in volle gang

zaterdag 27 juni 2009

Eén van de deelnemers finisht bij het Cultuurhuis van Stadshagen. Foto: stadshagenrun.hyves.nl

Stadshagen is in voorbereiding op een tweede editie van de Stadshagen Run. De recreatieve loop wordt georganiseerd door SLZ (Stichting Loopsport Zwolle) en wordt op 10 oktober gehouden. Met afstanden van 1, 5 en 10 kilometer is er voor elk type sporter wat wils. Nieuw in deze editie is de ‘Kids Run’, een afstand van één kilometer, voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar.

‘Generale repetitie’
Voor de Stadshagen Run losbarst kunnen beginnende lopers ook een voorproefje doen op de afstanden die hen te wachten staat. Stichting Loopsport Zwolle heeft vanaf 1 september 2009 19:30 uur vijf dinsdagavonden gereserveerd om loopclinics te geven. Aan het eind van de vijf loopclinics moet de deelnemer dertig minuten kunnen hardlopen, voldoende voor de vijf kilometer tijdens de Stadshagen Run.

Inschrijven Stadshagen Run
Inschrijven voor de Stadshagen Run kan via de website www.inschrijven.nl. Voor meer informatie over de Stadshagen Run, bezoek de Stadshagen Run-website. Voor degenen die willen meedoen aan de loopclinics ter voorbereiding op de afstanden op tien oktober: stuur een mail naar: annet@loopsportzwolle.nl. En voor de enthouasiaste hardloper die niet kan wachten op de Stadshagen Run is er ook nog een StadshagenRun-Hyves.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!