Voetbalclub CSV’28 op zoek naar vrijwilligers

zaterdag 16 januari 2021
Voetbalclub CSV’28 op zoek naar vrijwilligers

Voetbalclub CSV’28 uit Stadshagen is op zoek naar een aantal nieuwe vrijwilligers. De club is bezig de ontwikkeling van haar organisatie, waarbij de jeugdopleiding een toonaangevend karakter krijgt. Er is daarom behoefte aan onder meer een hoofd opleiding voor zowel de onderbouw als de bovenbouw.

CSV’28 heeft veel jeugd en de doelstelling is om hen zo goed mogelijk op te leiden en te behouden voor de vereniging. Hierbij is het belangrijk dat iedere speler op zijn eigen niveau wordt opgeleid om het spelplezier in het voetballen te behouden. CSV’28 heeft nu bijna 1.200 leden en de verwachting is dat dit aantal de komende jaren groeit naar 1.500 leden. CSV’28 wil graag dat de spelers, ouders, supporters, sponsoren, relaties en wijkbewoners zich allemaal thuis voelen op sportpark ‘De Verbinding’. 

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de club en heb je zin om het vrijwilligersteam te komen versterken? Er zijn momenteel vier vacatures:

Voorzitter Chris Smit van CSV’28 hield deze week de nieuwjaarstoespraak, vanwege de lockdown via de digitale route:

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!