Gemeente positief over upgrade vuurplaats

zondag 18 april 2021
Gemeente positief over upgrade vuurplaats

De gemeente staat positief tegenover een upgrade van de vuurplaats bij de Milligerplas, een ontmoetingsplek met vuurhaarden voor jongeren. De upgrade betekent feitelijk dat de vuurplaats kan worden uitgebreid. De wijze waarop wordt samen met jongeren uit Stadshagen ingevuld.

De SP en het CDA hadden vragen gesteld over de uitbreiding van de populaire ontmoetingsplaats. De gemeente heeft de plek al opgenomen in een visiedocument voor de Milligerplas en er is inmiddels 7500 euro beschikbaar voor de beoogde uitbreiding.

Jongeren denken mee met plannen
De beide partijen hebben de gemeente gevraagd of de uitbreiding ook versneld kan worden uitgevoerd. De gemeente staat daar positief tegenover. Toch heeft de beperking voor ontmoetingen door de coronamaatregelen de afgelopen maanden wel enigszins roet in het eten gegooid.

De gemeente hoopt nu via de jongerenwerker rechtstreeks contact te leggen met de jongeren, zodat de uitbreiding snel vormgegeven kan worden,

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!