Sportweek Sonrise gaat ondanks corona toch door

vrijdag 30 april 2021
Sportweek Sonrise gaat ondanks corona toch door

Elk jaar wordt door Sonrise Stadshagen een sportweek georganiseerd in het twistvlietpark. Een hele week sporten met alle kinderen en jongeren uit Stadshagen en omgeving. Met als doel om de jongeren bij elkaar te brengen, en iets mee te geven van het geloof. Dit jaar leek het door corona niet door te kunnen gaan, maar toch wisten de teamleden van Sonrise een sportweek te plannen. 

Woensdagavond
Sonrise sport normaal altijd op de woensdagavond in het park. Nu met corona moesten ze verplaatsen naar Korfbalvereniging Sparta aan de Nijenhuislaan. Maar elk jaar wordt er een extra week in de meivakantie vrij gehouden voor de sportactiviteiten van Sonrise. Zo hopen ze niet alleen de ‘vaste’ jongeren mee te laten doen, maar ook ‘nieuwe’ jongeren kennis te laten maken met Sonrise. De sportweek was van oorsprong in de zomervakantie, toen heette het nog de zomerweek, die is getransformeerd naar de meiweek, in de meivakantie.

Fonteinkerk
Sonrise wordt georganiseerd door een aantal jongeren vanuit de Fonteinkerk. Zij zorgen ervoor dat er elke week weer gevoetbald kan worden. Een team enthousiaste jongeren die een combinatie weten te vinden tussen geloof en sporten. 

Opgeven
Voor een aantal activiteiten tijdens de sportweek moet je je opgeven, dat kan via de instagram-pagina van Sonrise: @sonrise_stadshagen

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!