Auto brandt uit aan de Nijerwalstraat

woensdag 5 mei 2021
Auto brandt uit aan de Nijerwalstraat

Een auto aan de Nijerwalstraat in Stadshagen is in de nacht van dinsdag op woensdag volledig uitgebrand. De autobrand ontstond rond half vier en ging gepaard met een aantal flinke knallen. Verschillende politiewagens en een brandweerwagen kwamen ter plekke om de brand te bestrijden.

Bij aankomst van de brandweer stond de auto al in lichterlaaie, mede door de sterke wind die er in Stadshagen stond. Tijdens het blussen bleek dat de auto al volledig was uitgebrand.

Camerabeelden
Vorig jaar ging er op dezelfde locatie ook al een auto in vlammen op. In de dagen daarna vroeg de politie aan buurtbewoners of ze mogelijk camerabeelden hadden waarop mogelijk iets te zien zou zijn.

Ook in Aa-landen autobrand
Ook elders in Zwolle ging dezelfde nacht een auto in vlammen op. Eerder was het al raak aan de Dollar in de Aa-landen, waar een auto uitbrandde voor een flat.

Verder onderzoek
De politie doet woensdag verder onderzoek naar de uitgebrande auto’s. Daarbij zal worden gekeken of onder meer brandstichting kan worden aangetoond.

Onrustig
In Stadshagen is het de afgelopen jaren vaker raak geweest met autobranden, onder meer in Werkerhoven en Breecamp. Buurtbewoners hebben eerder al aangegeven zich onveilig te voelen door deze reeks incidenten in de wijk.
Foto’s: 112-correspondent

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!