Huttendorp ook dit jaar afgelast

zondag 11 juli 2021
Huttendorp ook dit jaar afgelast

Het Huttendorp is ook dit jaar afgelast, laat de organisatie weten. Het populaire kinderfestijn, waarin in een week tijd prachtige hutten worden getimmerd onder begeleiding van vrijwilligers, ging ook vorig jaar niet door. Her coronavirus en de regelgeving maakt het te uitdagend voor de organisatie.

“We vinden dit vanzelfsprekend weer enorm jammer, maar we vinden ook dat het evenement veilig moet kunnen plaatsvinden. Zowel voor onze deelnemers, ouders, bezoekers en vrijwilligers”, laat de organisatie van het Huttendorp weten.

‘Niet verantwoord’
“We hadden vorig jaar uiteraard gehoopt dat we dit jaar weer van start konden gaan met ons mooie huttendorp, maar gezien de huidige situatie en regelgeving vinden wij het simpelweg niet verantwoord om dit jaar veel mensen en kinderen op ons veld toe te laten.”

De aangemelde vrijwilligers hoeven verder niet in actie te komen en andere binnengekomen aanmeldingen worden niet in behandeling genomen. Hopelijk gaat de editie in 2022 wel weer gewoon door.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!