Scooterrijder aangereden door automobilist

zaterdag 23 oktober 2021
Scooterrijder aangereden door automobilist

Zaterdagavond kwam het tot een ongeval op de rotonde van de Klokkengieterlaan en de Mastenbroekerallee. Een personenauto is mogelijk tegen een snorfietser gebotst toen deze de rotonde nam. Een ambulanceverpleegkundige kwam snel ter plaatse om gauw de eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer.

Doordat de ambulancedienst kampte met een enorme drukte, was het even wachten tot een ambulance ter plaatse was voor het vervoer naar het ziekenhuis.

Ook de politie had grote drukte tijdens hun dienst, dus kwamen er BOA’s van de gemeente ter plaatse om hand- en spandiensten te verlenen. Voorbijgangers namen de taak op zich om het verkeer te regelen, dat moest uitwijken via een straat die parallel loopt aan de Mastenbroekerallee. Aangezien de busroute ook over de Mastenbroekerallee loopt, werd deze omgeleid via de Klokkengieterlaan, en kon de buschauffeur daar de route weer vervolgen. Daarvoor werd de verkeersstroom vakkundig stilgelegd, zodat deze kon passeren.

Over de oorzaak van het ongeval is verder (nog) niks bekend.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!