Fors ongeval op Hasselterweg

vrijdag 29 oktober 2021
Fors ongeval op Hasselterweg

Op de Hasselterweg heeft vrijdagmiddag tijdens de spits een fors ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s, ter hoogte van basisschool Het Saffier. Bij het ongeval vielen geen gewonden, maar toch kwam de ambulance langs om de bestuurders te controleren. Desondanks was de ravage groot en moest de politie een deel van de weg afzetten.

De voorzijde van één van de auto’s was compleet ingedeukt, bij de andere auto was forse schade te zien aan de zijkant. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is nog onduidelijk. Wel is van dit kruispunt bekend dat de verkeerslichten erg strak zijn afgesteld.

Passanten reden hard door
Bij de afzetting begeleidden politieagenten het verkeer over één rijstrook. Tot ergernis van de aanwezige agenten presteerden diverse automobilisten het toch om op volle snelheid langs het ongeval te rijden. Dat, terwijl de hulpdiensten druk bezig waren op het kruispunt.

De berger ter plaatse heeft de auto’s uiteindelijk afgesleept. Ondanks de drukte leidde het voorval niet tot grote files op de weg.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!