Vrienden bedwingen Alpe d’Huez voor goed doel

zaterdag 19 februari 2011

De acht vrienden die de Alpe d'Huez willen beklimmen

Acht vrienden uit Zwolle gaan in mei de Alpe d’Huez beklimmen voor het goede doel. De acht fanatieke wielrenners, waaronder Willem Brader uit Stadshagen, willen met de steile klim gelden verwerven voor inloophuis de Zonnesteen. Dit inloophuis is bedoeld voor patiënten met kanker en hun familieleden. De Zwolse vrienden Erik, Remco, Willem, Theo, Maura, Margriet, Riek en Esther doen het wielrennen voor de hobby, maar de Alpe d’Huez (één van de beruchtste bergen van de Tour de France) beklimmen is een topprestatie.

De Alpe d’Huez staat bekend om zijn steile stukken waar fietsers zelfs in de meest lichte versnelling amper vooruit komen. Dat de acht vrienden deze berg gaan bedwingen is daarom bewonderenswaardig. De Zwollenaren hopen dat men hen wil sponsoren voor hun goede doel: inloophuis De Zonnesteen in Zwolle. Wilt u hen helpen? Bezoek dan de site Zwolle Goes Alpe d’Huez of bekijk het goede doel dat ze steunen: De Zonnesteen

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!