Symphonica Stadshagen groot succes

Een zonnige middag met een vrolijke festivalsfeer en aansluitend een indrukwekkende avond met prachtige muziek. Symphonica Stadshagen mag een daverend succes worden genoemd. Geholpen door uitstekend weer met prettige temperaturen smaakt Symphonica naar meer.

“Ik heb heel lang in Holtenbroek gewoond en woon nog niet zo lang in Stadshagen, dit heb ik nog nooit meegemaakt”, zegt een oudere man enthousiast.

Hij wiegt al de hele avond heen en weer op de heerlijke klanken die over het water golven naar het publiek dat zich op de trappen langs de vijver heeft genesteld. Aan de overzijde een orkest dat het publiek twee uur lang in vervoering brengt. “Ik ben hier net heen verhuisd”, vertelt een bezoekster. “Ik val met de neus in de boter”.

Het is de afsluiter van een dag die al zeer geslaagd worden genoemd. In de middag struinen hele gezinnen over het festivalterrein. Dansers, zelf muziek maken en concerten voeren dan al de boventoon. Maar de klap op de vuurpijl is toch echt de avond met het grootste concert van onder meer Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel en Fakkelteenz.

Bekijk de uitgebreide fotoreportage om nog even terug te genieten.

Ga voor nog meer foto’s naar jestaaterop.nl