Symphonica Stadshagen 2022 is van start

zaterdag 25 juni 2022
Symphonica Stadshagen 2022 is van start

Na een jaar uitstel, vanwege corona, was het zover: Symphonica Stadshagen was een feit! Vanmiddag, na het middaguur, ging het festival van start. Tientallen vrijwilligers stonden klaar om voor iedereen uit de omgeving van Stadshagen een leuk festival neer te zetten. Onze fotografen zijn een kijkje gaan nemen, en hebben een heel aantal foto ’s gemaakt, die je hieronder kan bekijken.

Al een aantal dagen waren er teams bezig met het opbouwen van het festivalterrein in het Twistvlietpark. Vanaf het terrein kon je het grote podium aanschouwen, waar ’s avonds het concert wordt gegeven. Naast de foodtrucks en tenten van de ondernemers uit het winkelcentrum, was er genoeg te doen. Voor de kids vanaf 4 jaar was er een theatervoorstelling te zien, en op het cultuurplein waren o.a. MEC muziekschool en jeugdcircus Pavarini te zien, om workshops aan de kinderen te geven. Op het parkpodium waren verschillende muzikale onderdelen, waar de bezoekers konden luisteren naar verschillende artiesten.

Vanavond, van 21:00 tot 23:00 is er een openluchtconcert met onder meer Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel en Fakkelteenz, en een aantal andere artiesten die daar zullen optreden. Het openluchtconcert is voor iedereen vrij te betreden.

Voor meer informatie over het programma vind je op de website van Symphonica Stadshagen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!