Auto op zijn kant na eenzijdig ongeval

zondag 26 juni 2022
Auto op zijn kant na eenzijdig ongeval

Op de Westenholterallee, ter hoogte van de Boeierweg, heeft vanavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, en hebben de bestuurder uit de auto gehaald. De bestuurder van het voertuig bleef ongedeerd.

Aangezien er een hond in het voertuig zat, die er niet uit zichzelf uit kon komen, kwam de brandweer ter plaatse. Nadat zij de hond uit de auto hadden bevrijd, kon een vrijwilliger van de dierenambulance het dier nakijken. Ook de hond bleef ongedeerd. De berger kwam ter plaatse voor het afslepen van het voertuig, waarvoor de Westenholterallee kort afgesloten is geweest.

Hoe dit alles heeft kunnen gebeuren is niet zeker. Wel waren er sporen langs de rijbaan vanaf het verkeersplein te zien. Ook de struiken en een jonge boom op de middenberm moesten er aan geloven. Een medeweggebruiker heeft dashcambeelden gemaakt van het ongeval.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!