Overzicht stembureau’s Statenverkiezingen

zaterdag 26 februari 2011

Verkiezingsbord bij de Frankhuizerallee.

Woensdag 2 maart mag Zwolle gaan kiezen voor de Provinciale Staten van Overijssel. Het is traditioneel gezien één van de slechtst bezochte verkiezingen, maar ditmaal wel met een diepere laag: ook de Tweede Kamerfracties zijn er alles aan gelegen om winst te behalen. Verliezen de coalitiepartijen namelijk zetels, dan dreigen ze in de Eerste Kamer geen meerderheid te krijgen. Dus voor degene die gaat stemmen: een overzicht van de stembureau’s in Stadshagen.

Keuzes maken en kiezen
Kiezers in Overijssel kunnen bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 2 maart 2011 een keuze maken uit 273 kandidaten van twaalf verschillende politieke partijen. Wilt u stemmen, neem dan een stempas en een identiteitsbewijs mee. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Bezoek dan de website van Kieskompas. Meer informatie over de verkiezingen in Overijssel? Bezoek de website van de Provincie Overijssel.

Overzicht stembureau’s StadshagenLees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!